Nivea Sun nagradna igra
U VAZDUHU · nagradne igre

Letovanje sa decom je veliko zadovoljstvo ali i izazov. Koliko god da je lepo i zabavno igranje u pesku ili brčkanje u plićaku, ne smemo potceniti snagu sunca. Deca su posebno osetljiva na UV oštećenja jer je njihova koža tanka, a prirodna zaštita i mehanizmi obnavljanja nisu u potpunosti razvijeni. Opekotine iz detinjstva mogu dovesti do ozbiljnih oštećenja kože u kasnijim godinama. Zato su deci potrebne formulacije sa veoma visokim stepenom zaštite od sunca.

Deca obožavaju da plivaju i u stanju su da čitave sate provode u moru. Ovo izaziva značajno smanjenje kapaciteta samozaštite od UV zraka, a UV filteri iz proizvoda za zaštitu se u određenoj meri spiraju. Vodootporne formulacije poput NIVEA SUN dečjih proizvoda za zaštitu od sunca, idealno su rešenje u ovakvim situacijama jer obezbeđuju pouzdanu zaštitu čak i posle dužeg plivanja i kupanja. Ipak, preporučljivo je ponovno nanošenje posle svakog plivanja ili kupanja.

Međutim znamo da deca nerado pristaju na česta nanošenja kreme i odmah nestrpljivo trče da se igraju u plićaku. Zato je NIVEA razvila dečji sprej za zaštitu od sunca koji je obojen, što nanošenje čini lakšim i zabavnijim za decu. Vama će ovo znatno pojednostaviti nanošenje zaštitne formulacije, jer gde je koža obojena tu je i zaštićena. Vaši mališani će biti zadovoljni jer će se zabaviti prilikom nanošenja obojenog spreja, koji koža brzo upija te postaje nevidljiv. Nakon toga moći će još duže, bezbrižno da se igraju u pesku.

I ne zaboravite, budite primer svom detetu jer vrlo je verovatno da će se deca čiji roditelji revnosno primenjuju zaštitu od sunca i sama redovno štititi od sunca.NIVEA nagrađuje vas i vaše mališane proizvodima za zaštitu od sunca sa visokim SPF 50+, kako biste bezbrižno mogli da uživate ovog leta na suncu.

Plazma nagradna igra Plazma sprema poklone za svaki vaš put Eucerin nagrađuje Eucerin nagrađuje one koji se čuvaju na suncu Home Made Company sladoledi Rashladite se i nagradite svoje društvo Menica bez pokrića Vodimo vas na premijeru predstave „Menica bez pokrića“ u UK Vuk · · · ·