foto
KULTURA · fotografija

Ekkachai Saelow je fotograf koji ne veruje samo u hvatanje posebnih momenata na fotografijama, on zapravo ljude koje fotografiše „pretvara“ u posebne momente. U minijature, tačnije. Njegove fotografije se doslovno prevode kao „Male osobe“ a specijalac je u smeštanju srećnih parova na posebna mesta.

Sigurno je da ako vas i vašeg izabranika/vašu izabranicu fotografiše Ekkachai Saelow da će to biti fotografija za pamćenje. Fotograf ubacuje originalne fotografije svojih klijenata u fotografije različitih sredina i dodaje im efekat poznat kao tilt-shift kako bi dobili taj mikro izgled.

Ekkachai SaelowOtvori galeriju

O tome da su fotografi venčanja ludi (za svojim poslom) već svmo pisali, i to možete videti ovde. dodaćemo i veoma kreativni. Činjenica je da ove fotografije minijaturnih parova zaista ostavljaju utisak, pitanje je samo koliko ljudi koje poznajete bi ih uradilo.

Fotke Zabava kraj bazena- samo za odabrane dron Najbolje fotografije snimljene dronom iphone Fantastične fotografije pobednika iPhone konkursa Silovanje Serija fotografija koja ustaje protiv silovanja · · ·