funny-low-cost-cosplay-anucha-saengchart-221-5ca482e7dadac__700-cover
U VAZDUHU · pop trash

Pravljenje kostima „od štapa i kanapa“ nije ništa novo. No, u novoj eri društvenih mreža, izdvojila se čitava plejada ljudi koji redovno objavljuju svoje slike na kojima su na najjeftiniji mogući način maskirani u likove iz popularne kulture i poznate ličnosti. Jedan od pionira u ovoj aktivnosti je i Anucha „Cha“ Saengchart.

On već godinama na svoj Facebook profil Lowcostcosplay postavlja slike na kojima nosi urnebesne kostime, a u poslednje vreme je počeo da objavljuje kolaže fotografija na kojima se jasno vidi čitav njegov proces pravljenja kostima. Moramo priznati da je ovaj potez pun pogodak i da su njegove slike zbog toga sada bar dva puta smešnije.

U našoj galeriji možete videti ovog momka kao Tanosa iz Osvetnika, brazilskog fudbalera Nejmara, Nea iz Matriksa, a čak i kao jednog lika iz crtane serije Teletabisi!

Njegove jeftine maske zasmejavaju ceo internetOtvori galeriju
BeFunky-collage (1) Evo zašto princ Džordž stalno nosi bermude, a ne pantalone queen Ovaj čovek uvek putuje sa kraljicom Elizabetom (a nije princ Filip) fans-confusing-margot-robbie-with-jaime-pressly-1-5c792d36e810f__700 Margo Robi i Džejmi Presli: Toliko slične da ih i najveći fanovi jedva razlikuju BeFunky-collage (2) Najpoznatije riđokose glumice uopšte nisu riđe · · · · · ·