page_cover
PULS GRADA · gastro

Ben Čerčil je poznati kuvar koji se specijalizovao za pravljenje deserta nalik na povrće, slane obroke, ali i predmete iz svakodnevnog života kao što su na primer sunđeri, saksije sa cvećem ili pepeljare pune opušaka.

Osim što izgledaju savršeno, njegove slatke kreacije su i preukusne, u šta je mogao da se uveri svako ko je imao sreću da ih proba. Ben je svoje najpopularnije recepte objavio u okviru knjige Food Illusions vol. 1 pa ako i vi želite da iznenadite svoje ukućane tortom koja izgleda kao jaje na oko na tostu, poručite je sa ovog sajta.

U našoj galeriji možete videti neke od najinteresantnijih Benovih kolača koji ne izgledaju kao kolači, a ako vam se dopada njegov originalni gastro koncept, ne zaboravite da zapratite ovog talentovanog kuvara na Instagramu.

Kolači koji ne izgledaju kao kolačiOtvori galeriju
collage Najbolje ruske poslastice koje vredi probati befunky-collage-1-1000x500 Da li biste probali picu sa šljokicama? pic2CM Upoznajte mađarska vina iz regija Pečuj i Vilanj page-distribucija Bistro Distribucija.381: Autentična letnja bašta koja inspiriše · · · ·