Najbolji lakovi za nokte za proleće
U VAZDUHU · trend

Istina je da smo zavejani snegom, ali moda obično nije i ne zanima one koji ne vide dalje od „danas“. Za sve koji uživaju u tome da maštaju o danima budućim, moda je lepa prilika da se prepuste neizvesnosti svakog narednog dana verujući, da će, ako ne baš sve, biti dobro, a onda makar da će – sve biti lepo… Na tragu te lepote, kako bi bilo da se upoznamo sa bojama manikira koje će se nositi čim grane prvo prolećno sunce!

Drage dame, proleće 2016. biće, sudeći prema lakovima koji će se nositi, specifična mešavina jednostavnosti i čistog glamura. Jasno će biti podeljene nijanse za noć, ili kakvu svečanost, od onih za svaki dan. Ako planirate da nosite crni lak, znajte da nikakav sedefasti odsjaj ne dolazi u obzir – samo mat i to upadljivi! Srebro će biti „nova crvena“ pa se nemojte ustručavati da ga nosite u svim kombinacijama.

Nijansa koja zaslužuje posebnu pažnju je bledo žuta, koja se preporučuje mlađim damama, zbog odraza na koži koji ruke takvom nijansom laka za nokte dobijaju. Bakar i bronza i boja bisera će takođe biti vrlo popularne, a za dame koje redovno posećuju salone za manikir jedan predlog – samo recite da hoćete vrhove u boji, a ostatak bezbojnim, jer će to u proleće biti najtraženija kombinacija lakova na svetu!

Crveni vrhoviOtvori galeriju
Trendovi u 2016. Trendovi na Pinterestu koji će vas opčiniti u 2016. cover Stilizovanje hrane: Umetnost koja se (ne)jede Bradate žene Bradate žene kojima bi muškarci pozavideli Smart Office (3) Coworking – koncept bez granica · · · ·