naslovna
U VAZDUHU · urban flash

Svima nam se desilo da se u nekom trenutku osećamo toliko lenji de ćemo sve učiniti samo da ne moramo da se pomeramo ili izlažemo nekom drugom naporu. Loše postaje onog trenutka kada ovakvi trenuci postanu sati, dani, meseci ili godine. Loše navike poput lenjosti, teško se iskorenjuju!

Protiv lenjosti se moramo boriti konstantno, jer je ona jedna od pošasti i stalno nam se vraća. Kada nas snađe, tražićemo bilo kakav izgovor da izbegnemo dodatan napor a neke od modernih sprava će nam čak i pomoći u tome. Ljudi na narednim slikama zaista su preterali sa svojom lenjošću i najtužnije je što su prikazanu kreativnost mogli da iskoriste na mnogo pametnije načine.

Kada lenjost uzme mahaOtvori galeriju

photo-1488117382278-329ccc22eecb Srećni parovi se više goje od onih koji se manje vole naslovna Diznijevi junaci u borbi sa ekološkim katastrofama 30-Pieces-of-ACTUALLY-Good-Breakup-Advice_LEAD Saveti koji će vam zapravo pomoći nakon raskida cover www.theresashalloweenwonderland.blogspot.com 13 uvrnutih činjenica o vešticama koje niste znali · · · ·