wedding-photo-shoot-sao-paulo-fotografia-19_cover
KULTURA · fotografija

Bila je 1957. kada su započeli svoju priču. Njegov deda je uredio dvorište, tetka je napravila tortu, kuma je sašila haljinu. Bio je to dan venčanja Done Rose i Seu Rusoa u Brazilu. Zajedno sa svojim porodicama su proslavili svoju ljubav puni optimizma i vere da će igraditi harmoničan zajednički život. Tada još nisu mogli da znaju da će 60 godina kasnije imati devetoro dece, šesnaest unučadi i petoro praunučadi.

Oni se i dalje se sećaju mnogih detalja sa svadbe, ali slika, nažalost, nemaju.  

Priliku za popravni su dobili ove godine kada su odlučili da posle šest decenija obnove svoje bračne zavete. Organizovali su svoju malu ceremoniju, ali sada su i fotografi bili pozvani. Ljudi iz kompanije São Paulo Fotografia su za njih pripremili slikanje kakvo dolikuje tako posvećenom bračnom paru. Dona Rosa je nosila venčanicu, a njen suprug je pokazao na fotografijama da je i dalje opčinjen njome kao prvi put kada ju je upoznao.

Pogledajte u našoj galeriji kako izgleda kada prava ljubav traje 60 godina.

Njihova ljubav traje: Svadbene fotografije nakon 60 godinaOtvori galeriju

pagecoveryugo Život u Jugoslaviji sredinom ’20-ih pagecover Pobednici najvećeg svetskog takmičenja za najbolju fotografiju abandoned-placescover Idilična mesta sa razglednica: Nekad i sada zvezdecover Retke fotografije zvezda ’90-ih · · · ·