page_cover
U VAZDUHU · urban flash

Niko ne ide na posao sa planom da provede nekoliko sati praveći male izrazito detaljne skulpture od kancelarijskog materijala, ali se očigledno i takve stvari dešavaju. Prosto je neverovatno kako smo nekada najkreativniji kada gubimo vreme. Prema profesoru Adamu Grantu sa Vorton Univerziteta, prokrastinacija nas čini inventivnijim, pa ne čudi da su neke od najvećih istorijskih ličnosti, kao što je na primer Leonardno da Vinči, bile poznate po sposobnosti da za kratko vreme posle zabušavanja stvore vredna dela.

Ako u ovom trenutku sedite za svojim kancelarijskim stolom i osećate krivicu što dopuštate svojim mislima da odlutaju iako ste trebali da završite poslovni projekat još pre 2 sata, opustite se još malo. Možda i vi napravite nešto zabavno kao ljudi sa ovih slika i na taj način ulepšate sebi (a i drugima) naporni i monotoni radni dan.

Pogledajte u našoj galeriji kako su neki zaposleni širom sveta odlučili da iskoriste svoju prokrastinaciju.

Njima je baš dosadno na posluOtvori galeriju
pagecover Mladolike mame koje možete pobrkati sa njihovim ćerkama naočari Tens: Naočari za sunce sa filterom Rare-And-Awesome-Snapshots-Of-Music-Legends-And-Their-Pets_cover Muzičke legende i njihovi ljubimci Prejedanje Deset najluđih takmičenja u prejedanju · · ·