tommy-back-cover-longshorts-1510771720
U VAZDUHU · urban flash

Ako bi voleli da na svoj zid okačite fotografije lepih muškaraca, ali vas više privlači izgled uobičajenih momaka sa kojima se susrećete svakodnevno nego izvajano telo muških modela, onda ćete uživati u novom kalendaru za 2018. koji u zavodničkim pozama prikazuje, od svih ljudi, taksiste iz Njujorka.

Ovaj kalendar već ima solidnu tradiciju. Od 2012. godine fotografkinja Shannon Kirkland i njen muž Phil organizuju foto sesije sa njujorškim taksistima i njihovim prepoznatljivim žutim automobilima.

Kao i prethodnih godina, organizatori će i sada deo prihoda od prodaje kalendara iskoristiti za finansiranje socijalnih projekata iz neprofitnog sektora. Ovog puta su se odlučili da pomognu specijalnoj ustanovi koja pomaže imigrantima (od kojih mnogi voze taksi) da se obrazuju i reše stambeno pitanje.

U našoj galeriji možete videti kako izgleda kada taksisti odluče da postanu manekeni na jedan dan, a ako ste zainterovani da kupite kalendar sa njihovim fotografijam, to možete učiniti OVDE.

Njujorški taksisti poziraju kao modeli za novi zabavni kalendarOtvori galeriju
Seks i mladost Seks nas čini 10 godina mlađim pagecover Mračne „stock“ slike: Uznemirijuće ili urnebesno? pjimage Evo zašto muškarci žive kraće nego žene (galerija) Zagonetke Zagonetke koje će vas ozbiljno namučiti · · · · ·