Noć arome
U VAZDUHU · promo

Da li ste spremni za Noć Arome?
Po prvi put imate priliku da kartu za koncert dobijete na poklon i to zahvaljujući vašem omiljenom jutarnjem ritualu… kafi…

Šoljica kafe svaki dan i prepoznatljiv ukus na koji ste navikli, vode vas na koncert Vlada Georgieva. Uvek postoji razlog da okupite svoje prijatelje i uživate u dobroj kafi, ali sada vam nudimo dodatan motiv da se družite i popijete zajedno šoljicu više.

Prepoznatljiv ukus Grand Arome postaje još slađi. Potrebno je samo da sakupite bar-kodove sa 1.5kg Grand Aroma kafe, zalepite ih na liflet i do 15. aprila odete u WinWin po svoju kartu.

Karte se ne mogu naći u slobodnoj prodaji, zato ne čekajte, već pozovite prijateljicu na kafu, jer je broj karata ograničen na 15.000. Šoljica Arome je jedini put koji vodi na NOĆ AROME!

Od 17. februara do 15. aprila, uz gutljaje Grand Arome u pozadini se čuje dobro poznat glas izvrsnog muzičara, a 23. aprila cela Kombank Arena peva sa njim. Kombank Arena će tu noć zasijati na svoj način, a poseban sjaj ćete joj dati vi koji ste verno, uz šoljicu kafe, sakupljali bar-kod po bar-kod, da biste slušali svog omiljenog izvođača.

London Book Fair Veliko priznanje za Lagunu stiže iz Londona mtsTV Šest meseci televizije za samo 1 dinar Stokholm Study in Sweden: Put ka globalnoj karijeri London IDEA festival: Osetitite duh Londona u Beogradu ·