in
KULTURA · strip

Iako se ilustracije zovu „Finnish Nightmares“, svaki introvert na svetu može da se prepozna u njima. Finci se smatraju nacijom koja ima najviše introvertnih stanovnika, i često se i sami šale na svoj račun što se toga tiče.

Karoliina Korhonen je autorka čudnog i sjajnog stripa Finnish Nightmares koji, kako smo već rekli, može da bude „vodič“ kroz glavu svakog introverta na svetu. Već smo i pisali o introvertima i to možete pogledati ovde, a svakako ćete se kroz galeriju u nastavku članka upoznati još više sa tim kako izgleda kada introvert mora da bude u centru pažnje ili uopšte, da bude među ljudima. Za one koji su zatvoreni, skoro svaka društvena situacija je prilično nezgodna i često se misli da su introverti nadobudni ili egocentrični, a to mišljenje je svakako pogrešno. Sjajne ilustracije Karoliine Korhonen pogledajte u našoj galeriji.

Niko neće prvi da pipne hranuOtvori galeriju

Dardaneli cover City letnja preporuka #21: Izložba strip-tabli „Družine Dardaneli“ Filimon strip Prikaz stripa – Fred: prve tri epizode serijala „Filimon“ Napoleon strip Kultni italijanski strip serijal „Napoleon“ napokon na srpskim kioscima Lokot i ključ - strip Prikaz stripa: Džo Hil & Gabrijel Rodrigez: „Lokot i ključ“ I-VI · ·