nokti
PULS GRADA · lepota

Ako i vi odbrojavate dane do proleća da biste mogle da skinete jakne, kape i rukavice, onda je vreme da se upoznate sa trendovima koji će biti u modi kada su nokti i njihovo ulepšavanje u pitanju. Nikada nije rano da počnete da mislite na ono što će biti u trendu.

Većini žana je veoma bitno da im nokti budu sređeni. Koje boje laka kupiti, kako ih ukrasiti, šta smisliti novo, pitanja su na koja žene vole da daju maštovite odgovore. Od jednostavnog crnog laka do otkačenih ideja, svaka žena ima nešto što najviše voli. A šta će to biti trend u kozmetičkim salonima za koji mesec, kada topli dani ponovo zagospodare ovim prostorima? Tu je uvek stari dobri frenč, ali i igra bojama. Od smelih pruga, preko pastelnih boja do neutralnih lakova i diskretnog „dezena“ na noktima, sve će to krasiti ruke dama koje ništa ne prepuštaju slučaju. Naravno, biće tu i hrabrijih kombinacija za one koje se ne plaše da eksperimentišu. Proverite u galeriji šta će to biti u trendu na proleće kada su nokti u pitanju.

Šta nas očekuje na prolećeOtvori galeriju
coverbeauty Beauty proizvodi za ljubitelje hrane DIVA laser centar savetnik DIVA Savetnik: Zimske đakonije i vaša koža ples Ćelavi muškarci su uspešniji, inteligentniji i muževniji lepota Sve za lepotu: Trendovi koje bi trebalo ispitati ove godine · · · ·