Bustle kolaž
PULS GRADA · moda

Ako ste bar deo svojih školskih godina proveli u 90-im godinama prošlog veka, sigurno vam makar jedan modni detalj iz te ere nedostaje. Istina je, mnogo je bilo diskutabilnih trendova od 80-ih godina do 2000-ih, ali bilo je i onih koji su zaista osvojili naša srca…

Ti modni trendovi koje smo voleli u detinstvu mogu imati i drugi život u našem, pa sad već zrelijem životnom dobu. Čak smo primetili i da se neki od njih vraćaju u modu, možda malo izmenjeni, ali to su oni, sačuvana je njihova suština.

1. Bele patike
Patike kao adidas Stan Smith, jednostavne Reebok, bele skejterke napravile su pravi modni bum. One i dalje žive. Nikako ih ne treba ostaviti po strani ili zaboraviti kao deo prošlosti.

2. Trenerka
Trenerke su 90-ih bile više nego popularne. Ne morate ih povezivati sa trendom dizelaša. slobodno ih nosite i danas, makar do teretane ili vikendom kada želite da se potpuno opustite. I još na bele patike, idu savršeno.

3. Pliš
Ako je samo jedan komad odeće od pliša, bićete u trendu i 2017. godine. Top majica od pliša i preko nje kožna jakna ili isprani teksas prava su kombinacija.

4. Tregerice
Ranije smo ih vezivali za ceo hip-hop pokret, a činjenica je, svi smo želeli tregerice 90-ih, čak i kad roditelji nisu želeli da nam ih kupe. Vreme za njih je ponovo došlo! I naravno, opet su prava stvar na bele patike i sasvim običnu majicu.

5. Šarene čarape
Nije tačno da odrasli moraju da nose samo jednobojne čarape. Zašto ne bi i sada bilo jednako zabavno kao i kada ste bili deca? Gde to piše da odrasli ne mogu da nose čarape sa printom ili jarkih boja… Obujete slobodno neke vesele čarape, to što ste odrasli ne znači da ste dosadni.

6. Pantalone na vertikalne pruge
Isto pravilo koje važi za čarape, važi i za pantalone! Ne postoji nikakav zvaničan razlog niti pravilo koje kaže da su pruge i štrafte isključivo dečji dezen. Setite se, pre dve decenije je svašta šareno bilo u modi, a prugice pogotovo!

coverlevis Levi’s 501: Nove varijante starog klasika pantalone Prolećne pantalone za muškarce coverH&MCE „H&M Conscious Exclusive 2017″ – kolekcija koja čuva zelenu planetu Cuneyt Ozbilen 1 S ofingera: Miss Psycho Cat · · ·