Finlandia
PULS GRADA · shopping

Finlandia votka je predstavila novu, ledom inspirisanu bocu koja naglašava vrhunske sastojke, poreklo i čuveni kvalitet. Prepoznatljiv oblik boce, inspirisan ledom u pokretu, naglašava njen svež, oštar i pitak ukus. Unapređena paleta boja koja se ističe i privlači pažnju, ostavlja utisak kakav se i očekuje od ovog svetski poznatog brenda. Naglašena priča o poreklu prikazana kroz reljefnu sliku jelena i sunca podržava slogan „votka iz zemlje ponoćnog sunca“. Prefinjen i vrhunski dizajn, žig i istaknuto pozicioniran opis proizvoda potvrđuju kvalitet Finlandia votke.

Kao predstavnik jednog od najboljih proizvoda iz Finske, nagrađivana Finlandia votka vodi poreklo iz iskonske prirode. U njen sastav ulazi čista izvorska voda sa glečera i najbolji suomi ječam, gajen pod ponoćnim suncem, dok vrhunska destilacija naglašava ove prirodne, netretirane sastojke i pretvara ih u svež, pitak i lagan prepoznatljiv ukus. Vrhunski sastav kao i unapređen dizajn boce, čini ovu votku jednstvenom. Proizvođač ovog globalno poznatog pića je kompanija Brown Forman, a Srbiji za prodaju i distribuciju je zadužena kompanija Coca-Cola HBC Srbija.

Novi dizajn Finlandia votke već je dostupan u Poljskoj, Finskoj i Češkoj, dok će u ostale delove Evrope, te i u Srbiju, stići do kraja godine.

page-skrabac City letnja preporuka #32: Škrabac – Poruka je važna loversrsbalance City letnja preporuka #89: Serija crteža „Lovers“ page-rename City letnja preporuka #38: Rename nakit – Geometrija, minimalizam i autentičnost ONeill photo City letnja preporuka #96: O’Neill – Ukrotite talase i osvojite plažu · · · · ·