_BRC8695_cover1
PULS GRADA · shopping

Nova Dechkotzar kolekcija je tu još od početka marta. Sve primerke možete pogledati i kupiti u radnji u Gračaničkoj 16, kao i na sajtu www.dechkotzar.com. Ova godina će biti obeležena pokretanjem Dechkotzar UP/HIGH (premium) edicije u okviru koje izlaze novi modeli majica, od posebne vrste egipatskog, specijalno tretiranog pamuka.

U ovoj kolekciji se nalaze i novi muški i ženski prolećni šuškavci, čiji je dizajn i kvalitet izrade podignut na novi nivo. Muški, sa dva lica, je proizveden od posebnih materijala od kojih je jedan vodoodbojan. Ženski je proizveden od iste vrste materijala, ali u specijalnoj kameleon bordo boji. Sve to naravno prate i novi printovi, duksevi i košulje, a od aprila i Dechkotzar Underwear. O svim dešavanjima vezanim za brend Dechkotzar pratite Braću Burazere na Instagramu i Facebooku.

arhitekte_cover Arts & Crafts: Kreativni kutak u centru grada Zdravlje i biljke BG Buket: Ljudi okruženi zelenilom imaju više energije Choco Sticks_cover Home Made Company: Choco Sticks CHEEK by Lisca Sweet Bloom Lisca: Pozdrav prolećnom suncu · ·