1_Ninja_Mask_2_cover
U VAZDUHU · tech/web

Da li ste se dobro pripremili za predstojeće letnje avanture? Naoružani dobrom energijom i lepim raspoloženjem i sa ponekom korisnom hi-tech stvarčicom u rancu uhvatite se u koštac s novim avanturama i uživajte u odmoru kao nikada ranije.

Tekst: Gradimir Joksimović

Po vrelom danu

H2o GoPro Underwater Ninja Mask (165 dolara) je ronilačka maska za celo lice koja je opremljena držačem za GoPro kamere. Maska je dizajnirana tako da obezbedi potpunu preglednost okoline i nesputano disanje preko nosa i usta, a na njenom vrhu se nalazi ventil koji obezbeđuje stalan dotok vazduha i sprečava prodiranje vode tokom zaranjanja.

Geizeer (120 dolara) je ekološki portabilni klima-uređaj koji u prostoriji površine 12 kvadratnih metara može da snizi temperaturu za tri Celzijusova stepena. Uređaj ima drveno kućište i aktivni ventilator, energetski je veoma štedljiv i jednostavan za korišćenje. Kao rashladni medijum koristi led koji se postavlja u specijalni nosač, a ohlađeni vazduh se ispumpava sa bočnih strana, ravnomerno u svim pravcima.

Solartab (129 dolara) je unikatan solarni punjač velikog kapaciteta koji je konstruisan tako da energiju sunčevog zračenja brzo i efikasno transformiše u električnu energiju kojom se mogu napajati tableti, telefoni i drugi USB uređaji. Njegova savitljiva futrola služi i kao postolje sa promenljivim nagibom, tako da se solarni paneli lako mogu usmeriti direktno ka suncu, kako bi se ubrzalo punjenje baterije kapaciteta od 13 Ah.

U ritmu festivala

Insta360 Air (129 dolara) je portabilna 360 VR kamerica pristupačne cene koja omogućava snimanje panoramskih fotografija i video zapisa pomoću pametnog telefona. Kamera se povezuje sa telefonom i pričvršćuje za njegovu gornju ivicu, napaja se baterijom telefona i omogućuje brzo slanje snimaka na društvene mreže. Model Air radi samo sa Android telefonima, dok Insta360 Nano podržava iPhone.

UE Wonderboom (99 dolara) je portabilni Bluetooth zvučnik koji reprodukuje kristalno čist okružujući zvuk, otporan je na vodu i prašinu, a baterija obezbeđuje autonomiju od 10 sati. Ovaj zvučnik je više nego dovoljan da zabavi društvo na bazenu ili oko logorske vatre, a za pun stereo užitak moguće je spojiti dva zvučnika.

BBQ Toolbox (8.000 dinara) možda nije vrhunski hi-tech gedžet, ali svakako je poželjan u prtljagu svakog kampera. Portabilni roštilj u obliku čelične rasklapajuće kutije jednostavan je za transport i korišćenje, ima poseban rezervoar za ugalj i podesivu ventilaciju. Prijatno!

Preporučujemo

Find My Friends (Android, iOS; besplatna): festivalski veterani znaju koliko je ponekad teško pronaći svoje prijatelje u moru srećnih ljudi koji se zabavljaju. Ova aplikacija uz pomoć GPS lociranja u realnom vremenu prikazuje lokacije vaših prijatelja na mapi, kao i vašu trenutnu poziciju koja se tekstualnom porukom može poslati i onima koji ne koriste pametni telefon.

saksija Pametna saksija koja kućne biljke zaliva sama Samsung Roadshow track Samsung karavan u Beogradu i Novom Sadu Ram Raspust počinje na trećem po redu „Mts Balkan Tube Festu“ beverage-1838933_960_720_cover 5 aplikacija za svakog modernog muškarca · · · · · ·