dior-saddle-bag-1532009785
U VAZDUHU · trend

Modna kuća „Dior” nedavno je lansirala kolekciju za jesen/zimu 2018/2019. Ono što odlikuje ovu kolekciju jeste spoj revolucionarnog duha ’68. i modernog dizajna, a zasluge za ovaj modni podvig idu kreativnoj direktorki Mariji Graciji Kjuri. Ipak, među novim komadima posebnu pažnju izazvala je torba u obliku sedla koja spaja duh slobode i modno nasleđe ovog brenda.

Ovaj model torbe prvi put je kreiran 1999. na ideju Džona Galijana, koji je u tom trenutku bio na poziciji kreativnog direktora Diora. Sada se vraća u novom ruhu, obogaćen novim materijalima i printom, čemu su se posebno obradovale poznate dame od stila i blogerke širom sveta.

„Ovaj komad neprolazne lepote idealan je saputnik u svakodnevnim izazovima modernog života”, izjavila je Marija Gracija Kjuri. Ona dodaje da je ovaj model zahvalan za kombinovanje, a to što je lagan čini da ga gotovo ne osećate tokom nošenja. Ova torba je vrlo praktična, te u nju možete spakovati sve što vam je potrebno za izlazak iz kuće. Većih je dimenzija u odnosu na prethodne modele, što je čini vrlo komfornom. Osim toga, kolorit je ovoga puta mnogo intenzivniji, a detalji u vidu veza i resa unose poseban pečat. „Želela sam da ona bude dizajnirana tako da se poput kameleona prilagođava raznim odevnim kombinacijama, bojama i materijalima”, navodi Marija.

U galeriji pogledajte kako su ovu torbu ponele poznate dame, te među tri varijante izaberite onu koja vam se najviše dopada. Koža, tekstil s veženim detaljima nalik tapiseriji, ili model od platna ukrašen resama i etno motivima, pitanje je sad….

Nova „Dior” torba u režiji poznatih damaOtvori galeriju
gettyimages_116115362_jpg_7768_north_1160x_white Da li se tanke obrve vraćaju u modu? travel-1749508_960_720 30-te: Prednosti solo putovanja shutterstock_455103163 Uživajte u plodovima prirode cover www.videoblocks.com 10 stvari u kojima možete sami uživati · · · ·