frizure
PULS GRADA · lepota

Šta će to biti u trendu kada su frizure u pitanju? Koje boje, kakav način šišanja? Na šta da zaboravimo, a šta ćemo viđati svuda oko nas? Kome nije dovoljno što mora da planira gde će na proslavu, šta će da kuva ili da obeća sebi i drugima u Novoj 2017, neka smisli i koju će frizuru da ponese u novoj sezoni.

Prva stvar- izvadite peglu za kosu iz šteka gde ste je stavili pre koju godinu, jer se ravna peglana kosa, potpuno elegantna, vraća u velikom stilu 2017. godine. Ali, ne zaboravite, ovo će izgledati savršeno samo ako vam je kosa zdrava, a ne spržena.

Visoki rep će biti opet u trendu. I ovo je sjajno rešenje, jedna od onih frizura koje žene vole. Laka je za napraviti, a očigledno je da će se nositi u svakoj prilici, od crvenog tepiha do teretane.

Suptilno talasasta kosa, skoro da se ne vidi da ste je uvijale, dovoljno glamurozno a opet potpuno nepretenciozno. Ovo je frizura za skoro sve prilike. Deluje prirodno. Ne zaboravite, čak i ako vaša kosa ima problem sa uvijanjem, i teško poprima novi oblik, samo malo lomljenja biće dovoljno. Vikleri čitavu noć? Nema više potrebe!

Frizura koja je obeležila 2016. godinu jeste stepenasta frizura, odnosno stepenastvo šišanje. A u 2017. godini se očekuje da će biti u trendu stepenovi koji se neće skraćivati, već se pustiti da rastu.

Zalizana i ravna kosa, koja izgleda kao da ste pokisle, čini se, biće već plasirana na proleće 2017. godine.

Kada je u pitanju boja kose, svetliji tonovi preovladavaju. I to će se potencirati na kosi boje meda. I plavuše će biti u trendu 2017. godine.


frizure Najbolja frizura u 2016. godini je ona koja svetli u mraku Sredi me - početna stranica Do lepote na klik, uz SrediMe monika Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku su najlepši Najbolja seksi praznična reklama Najbolja seksi praznična reklama: Ko peva zlo ne misli ·