BeFunky-collage (4)
U VAZDUHU · nagradne igre

U prijatnoj atmosferi beogradskog restorana „Magaza“ održana je promocija nove palete Farmasi tečnih mat ruževa „The Nudes“ kojoj su prisustvovali predstavnici brojnih medija, modni i beauty influenseri i ljubitelji Farmasi brenda.

Nova linija mat tečnih karmina inspirisana je lepotom žena našeg regiona. Šest ruževa promoviše šest uspešnih i lepih Farmasijevih liderki iz šest zemalja bivše Jugoslavije, pa iako je svaka posebna na svoj način, zajedno komuniciraju jedinstvenu celinu.

Neutralne nijanse naziva Skin, Candy, Au Naturel, Goddess, Brave i Confident se uklapaju u stil svake žene, zaključak je i modnih i beauty blogerki Dunje Petrović i Jelene Krulj koje su prve u Srbiji testirale novu paletu karmina. One su istakle da su postojanost boje uz prijatnu mekoću usana najveće prednosti novih mat ruževa.

Svoje utiske o snimanju kampanje i novim nijansama sa prisutnima je podelila i Iva Banović, liderka iz Farmasi Srbije i jedno od lica sa naslovnice.

Zanimljivo je da je The Nudes linija osmišljena u Farmasi Adriatic produkciji specijalno za ovaj deo Evrope, ali je prepoznata kao globalan potencijal i biće plasirana internacionalno u više od 60 zemalja sveta.

Detalj sa promocijeOtvori galeriju

Više pojedinosti o brendu čije proizvode koristi 350 miliona zadovoljnih korisnika na pet kontinenata prisutnima je predstavio direktor prodaje Farmasi Srbija, Darko Žabić. Kako Farmasi na svakom događaju nastoji da podigne nivo svesti i o zaštiti životne sredine, nakon oficijelnog dela zvanice su imale priliku da, i ovoga puta, učestvuju u donatorskoj akciji Jedan paket – jedna sadnica, gde su u saradnji sa Udruženjem Šuma peva kroz kupovinu Farmasi proizvoda po simboličnim cenama prikupljena sredstva za projekat Drveće za grad.

Farmasi i City Magazine dele 3 poklona našim čitaocima. Sve što treba da uradite kako biste ušli u konkurenciju jeste da u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici napišete koja je vaša omiljena letnja paleta boja.

BeFunky-collage (3) „Delfin Berni” stiže u bioskope širom Srbije – delimo karte naslovna Grand Black’n’Easy od sada i sa mlekom – delimo poklone grand-cover1 Ko kuva najbolje komšijske priče? Pirane 3 Laureat filmskog festivala u Berlinu, italijanski film „Pirane“, od 23. maja u bioskopima širom Srbije – delimo karte · · · ·