dragana ognjenovic grupna foto Monika Pavlović
PULS GRADA · moda

Jasno je i ovom „Spring 2019” kolekcijom da Dragana Ognjenović neće odustati od svog paralelnog monohromatskog i minimalističkog modnog univerzuma. Iznova je vidljiva Draganina „opsesija” harmonijom i jednostavnošću, a čista silueta oblikovana je u katkad strog, solidan odevni komad – sako, sa spektrom namena od posebnih, preko poslovnih, do svakodnevnih prilika.

Haljine u kolekciji Dragana Ognjenović Spring 2019 su strastveni kontrast klasičnim sakoima. Načinjene od mekih, a postojanih žoržet tkanina u svežini pastelnih bež nijansi sa neizbežnom crnom, haljine čine ovu kolekciju „intelektualno zavodljivom”.

Autorski pečat daju specijalno izrađeni grafčki detalji aplicirani na koži i tkaninama vidljivi na haljinama, suknjama i tašnama pojačavajući utisak unikatnog.

I ovom kolekcijom Dragana govori o vrednostima i beskompromisnim životnim stilovima, kao i o poimanju „luksuza” koji demonstrira u svedenoj bezvremenskoj lepoti D.O. modnog sveta, trudu i detaljima izrade.

Dragana Ognjenović Spring 2019Otvori galeriju

 

BeFunky-collage (3) Ovih 7 haljina obeležiće prolećnu sezonu hm-studio-ss19-sedona-arizona-event-2019-2 H&M u Sedoni predstavio Studio kolekciju za proleće/leto 2019 5c7e5030eb3ce803ad107b72-1136-1136 Gucci prodaje ovu torbu za 4.500 dolara BeFunky-collage (2) Najbolja ulična izdanja sa Nedelje mode u Parizu · · · · · ·