modnaikonacover
PULS GRADA · moda

U moru nezanimljivih „zvezda“ i „ikona“ Instagrama koje sebe shvataju preozbiljno iako nemaju ništa originalno da ponude, izdvaja se profil jedne japanske devojčice, koji bi svakako trebalo da zapratite ako ste veliki ljubitelj mode.

Njeno ime je Koko Hamamacu i ona ima samo 6 godina! Živi u čuvenoj tokijskoj četvrti Harajaku i svojim stilom, ali i stavom, je dostojno predstavlja.

Ona i njena porodica su se preselili na ovu lokaciju 2011. posle zemljotresa u Fukušimi. Njeni roditelji su ubrzo otvorili butik, gde je Koko od malih nogu stekla interesovanje za modu.

Njen jedinstveni stil, savršeno poziranje i stav iskusne modne ikone, čine je zanimljivim za sve generacije modnih fanatika, i mora se priznati da je slava koju je ostvarila na Instagramu potpuno zaslužena. Pogledajte u našoj galeriji kako izgledaju originalne odevne kombinacije ove šestogodišnje modne ikone.

Nova modna ikona ima samo 6 godinaOtvori galeriju

foto: Alek Živković Nevena Ivanović predstavlja kolekciju inspirisanu „Hazarskim rečnikom“ na Londonskoj nedelji mode pagecover Novi trend: Hulahopke inspirisane okeanom Girls of Woodstock Moda devojaka sa Vudstoka Njujork proleće 2018. Njujorška nedelja mode: Opušteno proleće 2018. · ·