facebook-secret-crush
U VAZDUHU · društvene mreže

Stariji korisnici Fejsbuka se verovatno sećaju velikog broja aplikacija za upoznavanje koje su postojale na ovoj društvenoj mreži prvih nekoliko godina njenog postojanja. U međuvremenu je većina njih prestala sa radom, a ljudi koji traže ljubav na internetu su prešli na Tinder i druge slične aplikacije. Sada, međutim, Fejsbuk nudi novu opciju za sve zaljubljene, a kako će ona funkcionisati saznajte u nastavku…

Secret Crush je novi dodatak za Fejsbuk koji ima za cilj da na elegantan način poveže prijatelje koji bi želeli da postanu nešto više od toga, ali se plaše da otkriju svoja osećanja jedno drugom. Kako on radi?

Vi kao korisnik aplikacije imate mogućnost da izaberete do devet prijatelja koji vam se sviđaju i stavite ih na svoju listu tajnih simpatija. Ako neka osoba sa vaše liste koristi ovu aplikaciju i stavila je vas na svoju listu, bićete obavešteni u tome. U suprotnom, ona neće znati ništa o vašoj zainteresovanosti za nju.

Na taj način nećete iskusiti neprijatnost situacije u kojoj vi vašem dugogodišnjem prijatelju/prijateljici stavljate do znanja da vam se sviđa, a on/ona vam kaže da želi da budete samo prijatelji.

Secret Crush je za sada u fazi testiranja i jedino je dostupan na Fejsbuku u devetnaest zemalja sveta (Brazil, Vijetnam, Kanada…). Ostaje da se vidi kakva će biti iskustva korisnika aplikacije i da li će ova opcija biti uvedena u celom svetu, ali što se tiče same ideje, mi smatramo da je ona pun pogodak.

pjimage (14) Fejsbuk čuvao lozinke preko milion korisnika Instagrama photo-1505322747495-6afdd3b70760 5 aplikacija za savršen Instagram profil sumner-mahaffey-363367-unsplash Ananas ste sve vreme pogrešno jeli, evo i dokaza db808550-c6c3-4084-8c8f-0ec922767d21-stocksy_txp6ae83afcslg200_small_1245454 Evo zašto stalno proveravamo društvene mreže · ·