minđuše
U VAZDUHU · trend

Minđuše su uglavnom bile smatrane ženskim modnim detaljem, čak su odmah po rođenju devojčicama bušene uši, i pre nego što su uopšte mogle da iskažu svoje mišljenje po pitanju toga da li žele da nose minđuše.

Ali, tokom godina i decenija trend bušenja ušiju je prestao da bude samo „ženska stvar“. Da ne bude zabune, trend bušenja čitavog uha, a ne samo resice ima svoje korene u istoriji koja seže mnogo pre 20. veka, ali kao što znate nekada su stvari koje se smatraju primitivnim u jednom vremenu, u nekom drugom veoma popularne i poželjne.

Najnoviji hit u svetu pirsinga su minđuše u obliku srca. Ako ste poslednjih mesec dana skrolovali Instagram, niste mogli da ne primetite ovaj trend. Takođe, ove minđuše su popularne jer uho može da se izbuši na dva mesta, na savršenoj geometrijskoj udaljenosti, u koja se potom stave dva kraja iste minđuše. Nema onog bolnog bušenja iglom, ovo je elegantnije i prilično je bezbolno. Pritom su ove minđuše dovoljno diskretne i super izgledaju na svakom delu uha. Nije ni čudo što su ljudi širom sveta (uglavnom žene) poludele za njima. Pogledajte u galeriji kako izgledaju minđuše u obliku srca koje se sada nose.

Minđuše u obliku srcaOtvori galeriju
moda Muškarci, ovo izlazi iz mode moda Muška moda za proleće/leto 2017. kosa Top boje kose za ovo proleće peacequarters com Šta će obeležiti 2017. godinu? · · ·