2323
KULTURA · film/TV

Ako još uvek niste čuli, Bog je nestao. Pravila su se promenila, a Džesi je primoran da se vrati na jedino mesto koje je izbegavao celog života: svoj dom. Džesi, Tulip i Kesidi se vraćaju u Endželvil, plantažu u Luizijani na kojoj je Džesi odrastao, gde ga čekaju stara džangrizala koja naziva svojom porodicom i smrtonosne obaveze. Uz pomoć prijatelja i nekoliko neprijatelja, Džesi će pokušati da pobegne od svoje prošlosti… jer od toga zavisi opstanak sveta.

„Preacher je od početka pomerao granice, a treća sezona će otići još dalje u odnosu na standarde koje je serija do sada postavila. Verujte mi, nije za one sa slabim stomakom. Svakom novom epizodom, posledice Božjeg nestanka i nova pravila (ili nedostatak istih) počinju da utiču na ceo svet – Nebo, Pakao i Zemlju, a ulozi postaju sve veći.” – poručio je Dominik Kuper, koji tumači ulogu Džesija.

Konačno, došlo je vreme da saznamo više o Džesijevoj porodici. Sećate se šarmantne bake iz prve sezone? Gran’ma (Betty Buckley) je spiritualista sa pravim moćima, uz pomoć kojih vrača i čak vraća ljude iz mrtvih. Naravno, uz odgovarajuću naknadu. Ali ne brinite. Ukoliko nemate dovoljno, možete platiti i svojom dušom, da biste utolili njenu žeđ za večnom mladošću. Gran’ma je preopterećena, teška i zlobna, ali i izuzetno inteligentna žena. Ona je jedini živi Jessejev član porodice, i zaista ga voli.

Tu je i TC (Colin Cunningham), bakin odani čuvar i vojnik. Blago i samouvereno, sa zadovoljstvom će vam pričati o svojim perverzijama, pitali ga vi to ili ne. TC izgleda kao najsrdačniji tip kog ćete ikada upoznati, nemojte se zavarati i okrenuti mu leđa.

Krupan i zastrašujuć Džodi (Jeremy Childs) je bakin izvršilac i jedini čovek kog Džesi nikada nije pobedio u tuči. On nije ničija budala i nije neko sa kim želite da se kačite.

Kristina (Liz McGeever) je sposobna, efikasna i ima lepo lice kojim uvlači mušterije u njen porodični biznis. Iako to dobro krije, ona mrzi svoj posao i ima snove i želje van života koji živi, ali trpi da bi zaštitila svoje dete.

Zasnovana na kultnom stripu, serija Preacher (Propovednik) prati Džesija Kastera (Dominic Cooper), sveštenika jednog malog grada, kog opsedaju anđeli i demoni koji mu daju moći uz pomoć kojih Džesi može da kontroliše ponašanje ljudi. Na tom putu prate ga Tulip (Ruth Negga), njegova jedina prava ljubav i Kesidi (Joseph Gilgun), 119- godišnji vampir irskog porekla.

Plan bekstva 2 Filmski jul ufo-trailer Džilijan Anderson nije završila sa vanzemaljcima mc3 Netflix pravi seriju prema romanu „Deca ponoći“ saoirse-ronan-emma-stone-1530299895 Rimejk filma „Little Women” okuplja najveće zvezde današnjice · · · ·