Ronaldo statua
U VAZDUHU · urban flash

Živa legenda Kristijano Ronaldo imao je tu čast da u rodnom gradu Funšalu otvori lokalni aerodrom a uz njega išla je i bronzana statua, i to kakva! Jedan od najpoznatijih i najlepših fudbalera na svetu, u svojoj rodnoj Portugaliji 29. marta je svečano podigao plahtu i otkrio statuu sa svojim likom. Šokirao se, a i svet se šokirao!

Kristijano Ronaldo je ponovo u centru pažnje i to ne zbog golova već zato što je u svom rodnom gradu dobio najružniju statuu na svetu. Ovde ga toliko poštuju da su i aerodrom odlučili da preimenuju u Cristiano Ronaldo Madeira International Airport, ali je pitanje kog su vajara to unajmili za izradu statue. Naravno, kip je toliko zapanjio svet i izazvao bezbroj reakcija, a kako i ne bi, kada izgleda presmešno. Uverite se i sami.

Da, ako ne verujete svojim očima, možete misliti kako ni Portugalac nije verovao. Da li se trudio da sve izgleda normalno? Jeste, ali realno, ovaj kip je prava noćna mora.

Pokušajmo da nađemo sličnost. Lepi Kristijano i njegov bronzani kip. Hajde da uporedimo.

Internet zajednica se naravno oglasila, i situacija je sledeća, utvrđeno je da statua najviše liči na jedan odličan rad.

I to je naravno bio samo početak. Genijalne internet fore pogledajte u našoj galeriji. Jadni Kristijano, samo to možemo da kažemo. Eh, da, valjda neće da plače…

Kristijano RonaldoOtvori galeriju
Radi samo 6 meseci On radi samo 6 meseci godišnje Automatski nacrt Jesu li hipsteri otišli predaleko? Eksperiment: Parovi pričaju iskreno o sebi i o svom partneru Eksperiment: Parovi pričaju iskreno o sebi i o svom partneru žene Ženama je potrebno više sna nego muškarcima? · · ·