Macarons
PULS GRADA · gastro

Ponuda od deset ukusa HomeMade Macaronsa sada je proširena sa još tri atraktivne i zanimljive kombinacije: kikiriki, kafa i čoko-menta. Nakon osluškivanja želja kupaca, ova tri ukusa izabrana su za dolazeću jesen, a uskoro stižu i nova slatka iznenađenja iz HomeMade-a.

Macarons kafa sigurno će obradovati ljubitelje ovog napitka, jer nudi spoj kremaste bele čokolade i arome kafe, kikiriki je ukus koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim jer je savršeni balans bele čokolade, kikiriki paste i mrvljenog kikirikija, a čoko-menta donosi punoću tamne čokolade uz osvežavajuću notu mente.

Puni ukusi, hrskave, a sočnne korice i atraktivne dekoracije čine HomeMade Macarons idealnom poslasticom za sve uzraste i za različite prilike. Odlični su za poklon dragoj osobi ili poslovnom partneru, kao i za posluženje na svim vrstama proslava.

Salata Brza hrana: Šta je najbolji izbor Ukusan doručak 9 najboljih doručaka koji se jedu širom sveta Nauka u kuhinji Nauka u kuhinji: Interaktivno predavanje o molekularnoj gastronomiji Noma Top 10 restorana na svetu: Redžepi ponovo na vrhu