vans gog naslovna
PULS GRADA · moda

Vinsent van Gog ostavio je iza sebe mnoga čuvena dela koja se čuvaju u raznim muzejima. Jedan od najpoznatijih je Muzej Van Goga u Amsterdamu, koji se udružio sa brendom patika „Vans“ kako bi na jedan novi način približili dela čuvenog umetnika ljudima širom sveta.

Brend Vans poznat je po patikama, ali sada su pokrenuli novu liniju proizvoda inspirisanu delima Van Goga. U saradnji sa amsterdamskim Muzejom Van Goga, četiri slike ovog umetnika prenesene su na patike, majice, kačkete, rančeve i jakne. Ovi motivi čine ih zaista jedinstvenim i neodoljivim, jer je jaka umetnička osnova sjajno primenjena u praksi. Pogledajte kako izgledaju neke od novih odevnih kombinacija u sledećoj galeriji.

Odeća i obuća sa motivima Vinsenta van GogaOtvori galeriju
collage 9 komada koji su nezaobilazni u garderoberu svake lavice naslovna victoria Otkrivamo: Čija silueta se nalazi na novoj „Reebok x Victoria Beckham“ kolekciji? collage 3 omiljena letnja odevna komada Ane Vintur hbz-the-list-nordstrom-sale-index-soc-1531839296 Koji komadi će biti nezaobilazni ove jeseni · · · · ·