Messi
PULS GRADA · sport&rekreacija

Nove adidas “Battle Pack” kopačke nosiće na terenu tokom Svetskog prvenstva svi adidas igrači, uključujući i Messija, Oscara, Danija Alvesa i Suareza. adidas “Battle Pack” ima novi model za svaku od pet adidas kolekcija kopački – adizero F50, Predator ™ ®, nitrocharge ™, 11pro i adizero f50 ™ Messi. Svaka od njih ima sopstveni crno-beli dizajn kako bi se izdvojile na terenu, a dizajnirane su sa agresivnim identitetom i najsavremenijom tehnologijom.

Crna i bela predstavljaju adidas kampanju „sve ili ništa“ za Svetsko prvenstvo u Brazilu, u kojoj svaka kopačka ima tačno 50 % bele i 50% crne boje. Tri vatreno zlatne aididas pruge predstavlaju najveću nagradu trofeja FIFA Svetskog kupa. Adizero f50 ™ Messi je jedini izuzetak sa kombinacijom plave i bele boje, inspirisan nacionalnim bojama njegove rodne Argentine.

Crno-bela šara na kopačkama je inspirisana bojama ratnika i pločnicima drevene Mesopotamije koji su usavršeni na plaži Kopakabane.  Pojedinačni dezeni su dizajnirani tako da izraze atribute svake kopačke, kao i stav i sposobnosti svakog tipa igrača koji ih nosi, jer se bore za pobedu – brzinu, hrabrost, kontrolu, energiju i agilnost.

Markus Baumann, stariji potpredsednik za svetski fudbal u kompaniji adidas je izjavio: “Hteli smo da ‘Battle Pack’ kopačke budu vidljive na terenu i da se izdvaju iz ekstremnog spektra boja koji svi očekuju da vide u Brazilu. Slogan naše kampanje za Svetsko prvenstvo u fudbalu glasi  „sve ili ništa“ i taj mentalni sklop je savršeno predstavljen kroz crno belu šaru izabranu za kopačke. Osim toga, želeli smo da odamo poštovanje jedinstvenom brazilskom dizajnu koji čini deo njihove tradicije na kopačkama koje će predstavljati snagu i stil svakog pojedinačnog igrača. One će pomoći u pripremi naših igrača za bitke u Brazilu, gde će se boriti za pobedu. “

Lansiranje kampanje novih kopački “Battle Pack” označava sledeću fazu u adidas kampanji „sve ili ništa“ povodom Svetskog prvenstva u Brazilu. Ovaj turnir je najveća svetska sportska manifestacija u pojedinačnom sportu i najbolja platforma za adidasovu vrhunsku sportsku obuću. Najuzbudljiviji profesionalni igrači na svetu će nositi nove adidas “Battle Pack” kopačke na terenu prvi put tokom UEFA Lige šampiona u Lisabonu i tokom FIFA Svetskog prvenstva u Brazilu.

Airport football Najzanimljivije reklame koje najavljuju Svetsko prvenstvo u fudbalu Lionel Messi Fudbaleri koji učestvuju na Svetskom prvenstvu nekad i sad Beogradski maraton Ulicama prestonice: Beogradski maraton VIP Beach Volleyball masters Vip Beach Masters 2014 u rekordnih 12 gradova Srbije