Nove ideje za letnji manikir
PULS GRADA · lepota

Tačkice, crtice i sitni cvetići pored kamenčića biće glavni trendovi kada je reč o vašem manikiru tokom sunčanih meseci. Još uvek su u trendu različite dužine i oblici, i ne postoji problem ukoliko na svoju prirodnu dužinu ili kratke nokte postavite neki od popularnih dezena. Znate kako smo bili u šoku kada je modna industrija krajem zime plasirala polovično bojenje noktiju i to sasvim neupadljivim nijansama, e, tom je trendu konačno došao kraj a mi se okrećemo življim i dinamičnijim koloritima!

Ponovo su u igri svetle, intenzivne i žive boje koje se rado kombinuju sa belom, crnom ili zlatnom. Pre nego što se upustite u bojenje i stilizovanje svojih noktiju, ne zaboravite na dobru i redovnu negu i održavanje higijene korena nokta kao i eventualnih zanoktica.

Ukoliko se vaši nokti lako i često listaju i lome, zaboravite na složene manikir postupke sve dok ne zalečite gorući problem.Leti su ruke obično više izložene suncu i mogu dobiti onu sjajnu bakarnu boju koja nam tokom zime toliko nedostaje, stoga iskoristite sve moguće potencijale leta i uživajte u sebi i svojoj kreativnosti!

Nove ideje za sunčane dane pred vamaOtvori galeriju
Kate Moss Cara Delevigne 10 „cool“ žena po izboru GQ magazina UV zaštita Zaštitite kožu od sunca Novi parfemi za leto Najbolji parfemi u 2015: Mirisi leta na vašoj koži Novi anđeli Victoria’s Secret: 10 novih Viktorijinih anđela · ·