Jysk nove kolekcije
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Međunarodni maloprodajni lanac JYSK nedavno je predstavio najnoviji asortiman vrhunskog nameštaja sa danskim potpisom za sezonu jesen-zima. Kolekciju krase tri različita i inovativna trenda za unutrašnje uređenje koji će svakom domu pružiti dozu luksuza – The Thinker, Creative Mind i Human Nature.

Svaki trend kombinuje različite boje i teksture kojima stvara poseban ugođaj u enterijeru. Uz naglašenu jednostavnost i harmoniju, trend The Thinker se temelji na klasičnom skandinavskom minimalizmu pri čemu preovladavaju plava, siva i crna boja, bez oštrih kontrasta koji odvlače pažnju.

Trend Creative Mind je zaigran i ležeran, a kombinuje ženstvene uzorke sa etno detaljima koji stvaraju privlačan i ugodan ambijent inspirisan boho i hippie stilovima. Osnovna obeležja ovog trenda su meke linije i svetle nijanse.

Tu je i trend Human Nature uz koji možete pobeći iz užurbane svakodnevice u vlastito mirno utočište gde je fokus na lepoti i snazi prirode. Ovaj trend dopušta kombinaciju prirodnih elemenata na savremen način tako da lako možete povezati smeđe, zelene i plave nijanse sa industrijskim materijalima, kao što su metal, staklo i drvo, ali i biljke.

Uvođenjem ovih trendova, kao i novog koncepta uređenja naših prodavnica, JYSK planira da nastavi pozitivan rast u Srbiji koji pokazuju ostvareni rezultati u protekloj godini. „Plan nam je da sledeće godine otvorimo tri nove trgovine, tako da će do kraja 2019. godine JYSK u Srbiji imati ukupno 33 trgovine. To je ujedno i najviši plan za ekspanziju od svih zemalja u regionu. Verujemo našim kupcima, baš kao što oni veruju u nas“, izjavio je Zoran Malešević, retail menadžer JYSK-a za Srbiju.

Nova kolekcija JYSK nameštaja već je dostupna u svim JYSK prodavnicama u Srbiji. Uz novu kolekciju, JYSK je prezentovao i novi koncept uređenja prodavnica 3.0 u potpuno raličitom, skandinavskom stilu uz koji će kupci imati drugačiji i inspirativniji doživljaj kupovine. Više informacija možete pronaći na Facebook stranici i Instagram profilu, kao i na službenoj web stranici.

Icover-juzna Samo u Južnoj Koreji: Kafić koji izgleda kao crtani film cover www.youtube.com Kročite u najskuplju kuću na svetu laznizidcover 5 grešaka koje pravimo kada uređujemo stan Foremal Ograničena IKEA kolekcija lepih, ružnih i divnih predmeta · · ·