Moda
PULS GRADA · moda

Ne postoji ništa bolje nego kad otkrijete nečiji potencijal pre nego što ga otkrije čitav Internet. I posle kada kažete da znate za nekog još pre nego što je imao/imala hiljade pratilaca vaši prijatelji i neprijatelji ne mogu a da vas ne gledaju sa divljenjem… Ono što je ipak konstanta jeste da Internet svakog dana „izbacuje“ nove potencijalne zvezde.

Moda je neispcrpno polje novih blogerki koje svakog dana pokazuju svoje omiljene kombinacije i „pomažu“ nam da se obučemo ili bar da uzdišemo za stvarima koje ne možemo da imamo. Ko su nove zvezde koje će uskoro diktirati modna pravila, proverite u našoj galeriji.

Evangelie Smyrniotaki, @styleheroineOtvori galeriju

Sigurni smo da ste pronašli neke od blogerki koje ćete pratiti. One su nove na sceni, ali njihov potencijal je ogroman. Nove ideje su uvek dobrodošle a ove devojke ih imaju dovoljno da osvoje zauvek pulsirajuću kreativnu scenu.

Haljine Devojke u letnjim haljinama cover Simpatični broševi sa feminističkom porukom Muške zablude o letu 10 najvećih stilskih promašaja leta koje muškarci prave cover Style File: Mary-Kate i Ashley Olsen · ·