Zimske frizure
PULS GRADA · lepota

Nešto biste menjali tik pred Novu 2018. ali niste sigurni šta. Možda biste najpre pošli od frizure ali se plašite da je ovo loš period za drastične odluke. Mi vam preporučujemo da počnete sa srednjom dužinom kose koja je idealna za hladnije dane kada je kraće bolje, a tu su i kape i šubare u slučaju da se ne naviknete odmah na novu frizuru.

Šalimo se i ne šalimo, ali važno je da nas vi shvatite ozbiljno i da u nastavku ovog teksta pronađete savršenu frizuru za zimu koja je već tu. Do proleća vaša će kosa biti regenerisana a neke nove odluke možda nađu put do vas…

Sa srednjom dužinom kose dobijate više mogućnosti nego što biste očekivali. Naime, lako i brzo možete da imate frizure za svaku priliku, bilo da volite talase, lokne ili sasvim ravnu i feniranu kosu.

Sve ideje ćete pronaći u našoj galeriji, a kada već govorimo o idejama i promeni izgleda, možda bi samo preliv i neka od ovih frizura mogle da vam „oboje“ čitavu novu sezonu. Žene vole promene ali se teško odlučuju na drastične izmene svog izgleda, a u slučaju da imate dugu kosu, srednja dužina, koja nije klasičan paž koji je nosila čak i vaša majka, je savršeno rešenje. Čak i šiške u slučaju da vam je kosa talasasta mogu da izgledaju tako dobro i stilizovano da ćete se iznenaditi šta sve sitne izmene u frizuri i malo kreme za kosu mogu da postignu!

Alexa ChungOtvori galeriju
Lancome Advanced Génifique Sensitive: Hitna reakcija u kriznoj situaciji Momoa1cover Šta je to na licu muškaraca čemu žene ne mogu da odole? Llums kozmetika Prvi rođendan brenda Llums Cosmetics cover Najgori beauty trendovi iz devedesetih · ·