OB-01
PULS GRADA · shopping

Odnos i poverenje koje kompanija METRO već dugi niz godina gradi sa svojim kupcima, na polju sopstvenih robnih marki, dokaz su ozbiljnog rada i posvećenosti. Kompanija METRO u svom portfoliju robnih marki, ima širok asortiman veoma kvalitetnih proizvoda, pažljivo i profesionalno biranih, potpuno prilagođenih potrebama kupaca.

Dostupnost artikala razvijenih pod okriljem METRO AG, u 26 zemalja sveta, donosi izuzetnu posebnost i različitost u našem asortimanu robnih marki.

Usmerenost kompanije na profesionalni i gastronomski segment poslovanja, rezultirala je kreiranjem novih robnih marki. Stavljajući na proizvode svoje ime METRO potvrđuje da je garant kvaliteta i pouzdanosti, kao i renomiran partner u poslovanju naših profesionalnih kupaca. Tako su se na policama našli brendovi – METRO CHEF, METRO PROFESSIONAL i METRO PREMIUM, kroz koje je postignut idealan balans maksimalnog kvaliteta samih proizvoda i pakovanja u skladu sa izazovima profesionalnih kuvara.

Specijalno kreiran asortiman prehrambenih artikala METRO CHEF odlikuje visok kvalitet, sertifikovani proizvođači, redovna testiranja od strane vrhunskih stručnjaka, zaposlenih u METRO HoReCa centru, ali ono o čemu se ovog puta posebno vodilo računa jeste izuzetno praktično pakovanje koje ide u prilog optimizaciji kuhinjskog prostora, ma koliko prostor bio veliki. Uz sve ovo sasvim logično se nametnula i potreba za visoko profesionalnom gastro opremom, priborom, alatima i svim onim što rezultira kvalitetnim kuvanjem i maksimalnim uštedama, pa sa brendom METRO PROFESSIONAL ništa nije prepušteno slučaju. Kada je METRO PREMIUM u pitanju, najekskluzivniji predstavnici grupe proizvoda, kao što su – tartufi, kavijar, meso od angusa i mnogi drugi, nalaze se u ovoj selekciji. Pored izuzetnog kvaliteta, vrhunskih performansi, odlikuje ga i moderan dizajn pakovanja. Profesionalni gastronomi, kao i iskreni ljubitelji prefinjenih ukusa, sigurno će pronaći svoje favorite u ovoj grupi proizvoda i pružiti kako svojim gostima, tako i sebi, nezaboravan kulinarski ugođaj.

Budite deo uspešne METRO priče i osetite iz prve ruke zašto je METRO prvi izbor eminentnih šefova i ugostitelja, a mi smo uvereni da će postati i vaša omiljena robna marka, bez koje će biti teško da zamislite svakodnevnicu.


Praznicna-akcija-FB knjige Velika praznična akcija u Mascom-u Ada Mall Stižu novi brendovi sa Ada Mall šoping centrom Lisca fashion Alegra Elegancija oblina u Lisca varijanti Intersport_Miodrag-mitja-Bogdanovic-1607cover Sportska oprema za trendsetere ·