nm
PULS GRADA · moda

Svake godine se pojave neki novi klinci koji su u međuvremenu dok ste vi uživali u svakodnevici postali veoma uspešni u onome čime se bave. U takve se ljude obično polažu nade, njihovi se prvi potezi brižljivo posmatraju, jer bi njihov rad i energija mogli da promene dotadašnju oblast u kojoj stvaraju. Bilo da su u pitanju glumci, dizajneri, pisci, kompozitori, uvek su oči čovečanstva uprte u one koji dolaze i sve nade se polažu baš u njih.

Ljudi uvek žele nešto novo, nešto originalno, nešto što će ih oduševiti kao kada se to dogodilo po prvi put. Posebno tako stvari stoje kada je umetnost u pitanju. Ono već viđeno, već postojeće niko neće uništiti, ali budimo realni, niko ne voli kada pod devizom novo, sveže i autentično plasirate ideje koje su posve bajate. Dakle, ako se novo traži i voli, voli se samo zato što je drugačije od svega što već znamo!

Kada je moda u pitanju, čini nam se da je tu sve već viđeno, i ne iznenađuje što se pitamo može li u ovoj oblasti nastati išta novo? Ali, mladi dizajneri koji studiraju ili su tek počeli da rade od Pariza do Njujorka jesu tu kako bi nas uverili da modni svet još uvek može prijatno da iznenadi. Oni su sada uhvaćeni radarom i na njih se obraća pažnja. Svoje kolekcije su nedavno predstavili, a sada očekujemo da nastave putem slave.
Ko su ti mladi dizajneri na koje bi trebalo obratiti pažnju? Proverite u našoj galeriji.

Nina Tiari, NjujorkOtvori galeriju
Pravilno kombinujte modne detalje Pravilno kombinujte modne dodatke covernyfw2017 Nedelja mode u Njujorku: Jesen obećava paike Crne patike koje se nose na sve patike Patike koje bi svaki muškarac trebalo da ima · ·