Cara Delevingne
U VAZDUHU · urban flash

Nova Instagram senzacija je svakako slatka, a kako i ne bi bila kada nosi naziv „Girls with Gluten“ i prikazuje predivna lica, poznata i nepoznata kako bez griže savesti uživaju u picama, pastama, krofnama i drugim poslasticama prepunim ne samo glutena već i šećera!
Novi Instagram profil postao je za kratko vreme veoma popularan i prati ga mnogo ljudi među kojima su i neke veoma poznate ličnosti.
Glutenu očigledno nisu odolele ni Karlie Kloss, ni Selena Gomez i zanosna manekenka Kendall Jenner, koje su se zajedno saKelly Brook Millie Mackintosh i drugima fotografisale kako uživaju u svojim omiljenim glutenskim poslasticama.

Novi haštag #girlswithgluten osvaja polako Instagram profile mnogih, a na njemu se kao u inat svima onima koji su na surovim dijetama, nalazi pravo carstvo ukusnih i nezdravih porcija – pice, krofni i palačinki, pasta i kolačića.

Ako vašem organizmu ne prija gluten bolje bi bilo da odmah zaboravite na praćenje trendova na društvenim mrežama, ali ako dobro podnosite gluten, uvek se makar jednom fotografijom možete pridružiti ekipi od 21.500 pratilaca koliko ih trenutno podržava ovaj novi trend.

Pre samo 13 dana sve je počelo kao fotografija Karlie Kloss koja gricka hamburger i pomfrit i pije milkšejk, a od tada fotografije poznatih manekenki poput Cindy Crawford i Gisele Bundchen koje uživaju u pasti preplavljuju Instagram profile.

Pogledajte ko se sve i čime počastio u slavu sitnim slatkim i slanim gresima sa kojima se svakodnevno borimo!

Fotografije sa novog Instagram naloga @girlswithglutenOtvori galeriju
Wim Wenders fotografije sa Zapada Wim Wenders: Novo izdanje foto knjige „Written in the West“ Idalno za one koji vole pravu meru Fotografije koje će zadovoljiti svakog pravog perfekcionistu Balerine u gradu Nežno i snažno: Balerine u velikom gradu Venčanja kao iz bajke Venčanja iz bajke ili kako se zaljubio princ u cicu · · · ·