holidays, celebration and people concept - happy women clinking
PULS GRADA · lepota

Ako ste odlučili da rešite glavni problem koji utiče na lepotu i samopouzdanje, dajemo vam nekoliko korisnih saveta i predloga koje mnoge javne ličnosti već primenjuju!

Ukoliko imate okrnjene ili istrošene zube, bilo bi dobro da razmotrite venire. Jako su popularni i predstavljaju sinonim za besprekorni osmeh filmskih zvezda. Međutim, postoje i drugi tretmani kojima možete poboljšati nesavršenosti na zubima. Bonding ili kompozitna nadogradnja je još jedna opcija, jednostavnija i jeftinija alternativa. To je zapravo jednokratni tretman koji daje neverovatne rezultate! Ova procedura je poznata još i kao kozmetička procedura za sve koji imaju estetske nedostatke, kao što su mali razmaci između zuba, okrnjene ili istrošene ivice. Koristeći materijal pod nazivom zubni kompozit, stomatolog menja oblik zuba. Materijal koji se u ovoj prilici upotrebljava je dizajniran da ogovara nijansi prirodne boje zuba, može se koristiti i oblikovati tako da popunjava šupljine, izgrađuje istrošene površine i pravi sjajan balans u estetici vašeg lica i osmeha.

Drugo rešenje su veniri, koji su opšte poznati kao kreatori svih holivudskih osmeha. To su ultra tanke ljuspice od specijalnih vrsta porcelana, oblikovane da se savršeno uklope sa vašim prirodnim zubima. Dr Nataša Mratinković venirima kreira vaš osmeh iz snova, i pomaže vam da se osećate lepo, srećno i puno samopouzdanja – pred sobom i pred drugima! Postoji mnogo različitih tretmana uz pomoć venira, i svaki od njih zavisi od više faktora, kao npr. od vaše strukture vilice i zuba, vaših zahteva itd. Zato postoje konsultacije i prvi pregledi na kojima doktor radi određene sisteme provere i testiranja vašeg trenutnog stanja, i nakon toga donosi zaključke i predlaže najbolju opciju koja će dovesti do zamišljenih rezultata.

Veniri i kompozitna nadogradnja su različiti tretmani, ali oni imaju isti cilj: zdrav izgled, sjajan i divan osmeh! Kompozitna nadogradnja se preporučuje za manje probleme, i estetska procedura primene ovog rešenja je jeftinija i brža od tretmana sa venirima. Međutim, veniri kreiraju drastičnu transformaciju, moćniji izgled, i obično su izbor svima onima koji žele zaista besprekoran izgled. Ukoliko ste zainteresovani, pozovite nas i zakažite konsultaciju na kojoj možete proveriti stanje svojih zuba i postaviti pitanja na koja će vam jedna od najiskusnijih estetskih stomatologa, dr Nataša Mratinković, dati odgovore i svoje stručno mišljenje.

Ženske frizure 2018. 5 frizura koje ćemo nositi tokom 2018. Hydra Patch - linija TISK 1_cover Afrodita kozmetika: H20 flaster KOOZ Sve josÌŒ mirisÌŒe ne NEW, CMYK-1_cover KOOZMETIK: Novo mleko za telo B elle-insane-eyebrows-1512516796 Svi bizarni trendovi „ulepšavanja“ obrva u 2017. · · · · ·