unspecifiedAL
KULTURA · muzika

U susret velikom beogradskom koncertu u Mikser Houseu, 25. novembra, „Artan Lili“ objavljuje jesenji hit koji nosi naziv „Samo ja”. U pitanju je već četvrti po redu singl-spot beogradskog noise-pop sastava, sa njihovog nadolazećeg albuma pod nazivom “New Deal”, u izdanju Lampsahde Media.

Audio produkciju pesme je i ovoga puta uradio Goran Crevar (Digimedia), dok je za režiju spota bio zadužen Miodrag Cicović .

“Video je snimljen u KPGT-u i mi vam sa zadovoljstvom predstavljamo spot i pesmu za koju se nadamo da će postati neizostavni deo vaših plejlista” – ističe frontmen Bojan Slačala i dodaje da je “entuzijazam cele ekipe ponovo bio presudno oruđe u realizaciji cele stvari”.

Izlazak novog singla Samo ja predstavlja uvertiru za veliki beogradski koncert koji će grupa održati 25. novembra u prostoru Mikser Housea,  gde će kao predgrupa nastupiti mladi pančevački trio Buč Kesidi, takođe ekskluzivci izdavačke kuće Lampshade Media.

Nedelju dana  nakon beogradskog koncerta Artan Lili će nastupiti u Kragujevcu, dok će novosadska publika imati priliku da ih vidi 17. decembra u klubu The Quarter.

LP Duo Hibridni klavir na „Keyboard Days“ festivalu Ritam Nereda LIVE 01 _ foto Marko Ristic „Ritam Nereda“ slavi 20 godina albuma „Zvuci bola“ muzika Nauka kaže, posle ove muzike ćete biti opušteniji Jovan i Šering na probi Zvuci Gvarnerija i Stradivarija na Kolarcu · · · ·