Novi kanadski pasoši
U VAZDUHU · urban flash

Kanadski pasoš je od nedavno postao verovatno najlepši i najbolji pasoš koji biste mogli da posedujete. Izbor je bio prilično jednostavan obzirom na činjenicu da samo on na recimo, rejv žurci, može da vam ulepša veče i da pažljivo prelistavajući njegove stranice provedete i nekoliko sati u detaljnom promatranju, a da vam ne postane dosadno. Ne, zaista se ne šalimo…

Stranice novog pasoša, objavljenog sredinom 2013. Godine prekrivene su UV reaktivnim slikama koje pod takozvanim „blacklight-om“ reaguju na neverovatan način.

Tajna UV slika leži u činjenici da su one vešto inkorporirane u inače krajnje nezanimljive i blede slike utisnute na svakoj stranici pasoša, i da se ne mogu videti na običnom ili dnevnom svetlu.

Razlog za neobičnu kreativnost leži u merama predostrožnosti od dupliranja, falsifikovanja ili drugih kriminalnih radnji.

Nakit Zapanjujuće skupo vereničko prstenje slavnih Pirsing Lepe devojke vole pirsing Iznenadio je ženu i kuću pretvorio Iznenadio je ženu i kuću pretvorio u igraonicu za decu Nekada u laboratoriji, danas foto-modeli Nekada u laboratoriji, danas foto-modeli · ·