landscape-1477384490-pink-2
PULS GRADA · moda

Devojčice nose roze, a dečaci plavo. Čuli ste već ovo negde, pa svakako znate da nije istina – a pogotovo ne sada. Svi nose roze, ili bi barem trebalo. Zaboravite na predrasude poput vizije Paris Hilton u drečavoj haljini, ili barbikinih odelca; kreacije i nijanse koje trenutno vladaju ulicama su nežne, elegantne i pogodne za svaku priliku.

Idealan način da razbijete monotonu jesen i hladnu zimu, jeste da se opredelite za ovu boju. Ono što je njena najveća prednost jeste i to da je skoro sigurno da će i proleće biti obojeno njome. Tako možete da prihvatite ovaj trend znajući da će biti uz vas na duže staze.

Ako su Beyonce, Rihanna i Lady Gaga već uveliko prihvatile roze, onda znate da ste na pravom putu ukoliko je i vi uvedete u svoje modne egzibicije, inkorporirate u stil, i prezentujete na svoj način.

Kad smo već kod Lady Gage, jubav prema roze vidi se i na novom albumu Joanne, koji je nedavno osvanuo, a na čijem omotu nosi roze šešir. S tim šeširom može se videti na mnogim nastupima i gostovanjima, te je on postao kao nekakav vid njene promocije. Ovo vam može poslužiti kao dobra preporuka, jer ukoliko zaista niste fan ove boje, možete izabrati samo jedan roze detalj koji neće biti previše upadljiv, ali će svakako biti dominantan. Pored šešira, to mogu biti rukavice, torba, veštačko krzno ili cipele.

Setite se da je i kosa ofarbana u pastelno roze do skoro bila u modi, pa ako vam ovo nedostaje, imate dobar izgovor da posetite frizera. Tu je i roze karmin, uvek efektan i ženstven. Svakako je minimum truda koji možete uložiti na putu da zavolite i uvedete roze u vaš orman.

Možete kombinovati nekoliko nijansi roze, preko nekoliko odevnih komada koje ćete nositi zajedno. Ne zaboravite da ova boja može da posluži i kao podloga za mnoge printove i šare. Igrajte se sa teksturama, materijalima i kombinacijama. Svakako je najatraktivnije odelo. Ono u sebi sadrži interesantan kontrast. S jedne strane imate sako i pantalone, uvek vezane za posao i rigoroznost, a s druge strane nežnu boju koja je ženstvena i vesela.

Pre nego što otvorite galeriju fotografija za više inspiracija i modnih ideja, pogledajte video o dami koja je opsednuta svime što je roze. Toliko je roze manijačna da svoju macu farba u pomenutu boju, i želi da bude sahranjena u roze sanduku. Šta reći, nekima od nas stvarno nikad dosta roze.

Novi modni trend - 50 nijansi rozeOtvori galeriju
TEMA-FS 29. Fashion Selection u Beogradu muška moda Evo zašto ne želimo da se vrati muška moda 70-ih moda Modni trendovi zbog kojih ćemo mrzeti ovu dekadu ludilo Najluđi modni trend ove godine? · · · · · ·