ponytail-hairstyle-ideas-cover
PULS GRADA · lepota

Dve frizure koje je većina žena zamrzela zbog trauma iz detinjstva, jesu takozvana „palmica“ i konjski rep. I dok prva stvarno nikome ne stoji dobro, druga je veoma lepa i svestrana. Naime, konjski rep možete nositi na poslu, večernjim izlascima, u teretani, tokom dejta.., jednom rečju – idealan je za sve prilike. Evo predloga kako sve može da izgleda, pa brzo spremite češalj i gumicu za kosu.

Konjski rep možete podići visoko na teme, ili privezati skroz nisko, kao i fiksirati na sve visine između. Kosa za konjski rep može biti ravna i glatka, sa blagim talasima i uvojcima, ili razbarušena i neuredna. On nije samo za dugu kosu već i onu kraću, s tim što se onda naravno vezuje nisko. Dovoljno je da vam razdeljak ne bude na sredini, već sa strane, pa da obični konjski rep dobije potpuno drugu dimenziju, a po koja kikica može biti lep detalj, kao i jedna gusta velika pletenica. Konjski rep u kombinaciji sa šiškama daje jednu ženstvenu notu vašem izgledu, pa slobodno kombinujte ova dva stila.

Kao što vidite ima bezbroj varijanti, važno je samo da nađete svoju. Zato pogledajte galeriju, i videćete kako su neke od trenutno najpopularnijih dama i ujedno modne ikone, preobrazile stari dobri konjski rep u nešto novo i šik.

Chrissy TeigenOtvori galeriju
cover Šta vaše lice pokušava da vam kaže cover Šta da jedete a šta da izbegavate ako želite blistavu kožu Lice posle plaže Kako brzinski osvežiti kožu lica posle mora u samo par koraka? cover Osam letnjih frizura koje vlažno vreme neće uništiti · · · ·