cover
NULL · stilistika

Ako ste počeli pažljivo da birate i pazarite kupaće kostime za leto, šteta je da ih pokažete samo na plaži ili na bazenu. Možda će zvučati čudno, ali ovi vodootporni komadi idealno se mogu uklapati sa nekim od najpopularnijih odevnih predmeta za ovu godinu. Delom zato što podsećaju na bodije, topove i majice, a delom zato što predstavljaju savršenu kombinaciju koja vas sa bazena može spremne odvesti pravo na žurku, ili sa plaže na večeru u restoran. Evo šest ideja kako da postignete ovakav neobičan, koristan i originalan izgled.

Izgled No. 1 – Vreme je za promene

Da, u redu – bela majica je klasik! Uz sve ide, lako se uklapa i simbol je letnje ležernosti, ali priznaćete da baš zbog svega toga ume i da dosadi. Utom stiže jednodelni kupaći kostim koji će je savršeno zameniti. Bolje će izgledati ukoliko izrez ne bude dublji, već malo zatvoreniji, te ako se vezuje oko vrata. Pošto podseća na bodi, vaša figura će delovati tanje i izduženije. Uz njega možete svašta kombinovati, ali teksas šots, ravne sandale, jednostavna torbica i velike naočare izgledaće savršeno za muvanje po gradu, uz povremenu pauzu za sunčanje na nekoj terasi ili u parku.

Izgled No. 2 – Mladost u jeku

Svima omiljene tregerke opet su se vratile u modu. Ispod njih možete skoro sve da nosite, ali kako biste potcrtali mladalački izgled i slobodan duh, izaberite gornji deo kupaćeg kostima. Potrudite se da ima specifičnu šaru, puno boja ili zanimljiv print, kako bi došao do izražaja. Uz teksas tregerke (čije ćete nogavice podvrnuti) i top u vidu bikinija, obujte jednostavne bele patike. Jednobojna torba i crne naočare upotpuniće izgled, pa se posle šetnje u prirodi ili vožnje bicikla, rashladite tako što ćete se bućnuti u obližnju reku ili jezero.

Izgled No. 3 – Nova klasika

Kupaći kostim ne mora uvek da bude glavni akter autfita; može savršeno da posluži i kao intrigantan detalj. Uz bele pantalone, a ispod lepršave isto tako bele košulje, obucite gornji deo kostima. Model izaberite sami, ali pošto će samo na trenutke proviriti, vodite računa da oblik bude vidljiv, a šara jednostavna – svaka crno-bela varijanta će apsolutno funkcionisati. Lepe espardile ili pletene mokasine, uz avijatičarske naočare, biće pun pogodak za vikend uživanje na brodiću ili čamcu.

Izgled No. 4 – Roze euforija

Boja koja ne samo da dominira modom, već se proteže i na enterijer i na gastronomiju, jeste roze. Sa posebnim akcentom na milenijalsku varijantu, koja je svakako glavna boja ove godine. Ako ste i vi fan pink nijansi, evo sada imate izgovor da se od glave do pete obučete u nju. S tim u vezi ubacite se u jednodelni kupaći kostim, na primer kariranog dezena, obujte sandale, i zavežite maramu u mašnu pa je nosite na glavi kao ukras. Sve neka naravno bude roze, a da ne biste preterali obucite teksas suknju i ponesite pletenu torbu ili ceger, pa pravac na piknik van grada.

Izgled No. 5 – Nežno & ženstveno

Kupili ste prelep kupaći kostim, nežnog izgleda i sa posebnim detaljem, kao što je na primer traka sa mašnom koja naglašava struk. Šteta je da ga čuvate samo za plažu, pa preko obucite suknju u neutralnoj nijansi, obujte ekstravagantne ravne sandale ili one na štiklu. Obavezno stavite pleteni šešir sa velikim obodom, a sa sobom ponesite elegantnu pletenu torbu koja će se slagati sa šeširom. Vodite računa o naizgled sitnim detaljima koji će povezati čitav izgled. Posle “iscrpljujućeg” dana provedenog u spa centru, bićete spremni da odete na koktel sa drugaricama.

Izgled No. 6 – Bunt iza ponoći

Idete na dejt ili u klabing, a možda i na oba! Onda obucite sledeće ako želite da delujete edži i opasno, sa primesama romantičnog stila. Preko crnog gornjeg dela kupaćeg kostima koji podseća na top, prebacite kožnu jaknu. Cipele na štiklu su sada obavezne, najbolje bi bilo da su i one crne, a model što otvoreniji. Možete staviti i neki komad nakita, na primer metalne minđuše koje će se povezati sa rajsfešlusima ili nitnama na jakni. Da malo razbijete ovakav rokenrol look, obucite crnu suknju od laganog materijala, koja na sebi ima floralne motive. Ako dočekate jutro, svratite na obližnji bazen da se još malo razbudite.

cover odeća u duginim bojama Odeća u duginim bojama · · · · · · ·