Ukusno i brzo
PULS GRADA · kulinarka

Sigurno se svako od nas mnogo puta zapitao šta danas ukusno da pripremi, a da bude originalno i što je najvažnije jednostavno i brzo. Zahvaljujući novom portalu Ukusno i brzo.rs priprema obroka predstavljaće pravo zadovoljstvo u kome mogu uživati mali i veliki kulinarski majstori.

Iznenadićete se koliko brzih i ukusnih recepata možete naći na portalu www.ukusnoibrzo.rs a uz pomoć malih trikova u kuhinji koji nam portal odaje poboljšaćete svoje kulinarske veštine. Da priprema ukusnog jela bude kompletna, tu je i Vaš kutak – odeljak sa savetima, novostima i zanimljivostima iz gastronomije.

Među receptima koje možete pronaći na novom portalu su i oni za pripremu originalnih glavnih jela, raznih vrsta predjela, ukusnih večera, ali i laganih salata od raznovrsnog povrća. Za one najmlađe, tu su i dečiji obroci, pažljivo kreirani da zadovolje njihov probirljiv ukus. Novi portal mislio je i na sve ljubitelje hrono ishrane i pripremio idealne kombinacije među kojima su i avokado salata sa pilećim prsima, hleb od heljde sa povrćem i pečenicom ili domaći kroasan sa specijal šunkom. I ne samo to, za ovaj portal brze i ukusne zalogaje pripremaju i poznati, a prvi u ulozi kuvara oprobali su se glumci Milena Vasić i Milan Kalinić, poznata food blogerka Ana Ćubela, voditelj Zoran Kesić kao i Dražen Jakopović, kuvar MK Mountain Resort-a.

Pored recepata, portal Ukusnoibrzo.rs otkriće vam i koje je to jedino pravilo koje se poštuje kod pripremanja kanapea, šta sve možete da uradite sa ostacima šunke, koje su tri zanimljive činjenice o slanini, ali i šta sve treba da sadrži jedna piknik korpa.
Pored modernog dizajna i visokog kvaliteta produkcije foto i video materijala, sajt je interaktivan i omogućava svim posetiocima da kreiraju svoj nalog, da ostavljaju komentare ili dele svoje recepte sa drugim kulinarskim zaljubljenicima.

pita Besramno dobra pita od kajsija Lubenica Poslastica leta: Lubenica sa belom čokoladom Pivotorta Čokoladna torta od piva – mislili ste da je nemoguće… Zdrav doručak Šta je najzdravije jesti za doručak ·