SuperKonkurs
PULS GRADA · sport&rekreacija

Ova zima će biti više nego interesantna, jer vas kompanije Mastercard i SuperKartica vode na skijanje. Ukoliko volite zimovanja, podelite svoj foto kolaž sa fotografijama na kojima izveštavate u različitim situacijama i počnite da pripremate svoja skijaška odela.

Kako bi osvojili ovu odličnu nagradu, korisnici treba da kreiraju svoj nalog na veb sajtu, i naprave foto kolaž na kome su u ulozi reportera u različitim situacijama i na kraju, pozovu svoje prijatelje da glasaju. Konkurs je otvoren za sve koji tokom trajanja konkursa, u periodu od 5. do 23. decembra, obave transakcije Mastercard ili Maestro platnom karticom, i iskoriste Super Karticu.

Pobednik konkursa – autor najkreativnijeg kolaža po odabiru žirija – otputovaće u periodu od 19. do 21. januara na jednu od najprestižnijih destinacija u Alpima – Kicbil. Pored prevoza i pansionskog smeštaja za dvoje, pobednik osvaja i jedno neprocenjivo iskustvo jer će prisustvovati čuvenim ski trkama koje će gledati iz Mastercard lože.

Za dodatne informacije i registraciju, molimo vas posetite veb sajt, a više informacija o SuperKartica programu lojalnosti i pogodnostima za članove možete pronaći na ovoj strani. Proizvodi i rešenja koja nudi kompanija Mastercard čine svakodnevne trgovačke aktivnosti – kao što su kupovina, putovanje, poslovanje i upravljanje finansijama - jednostavnijim, bezbednijim i efikasnijim za sve. Pratite Mastercard i putem Tvitera.


jordan Forbes: Najplaćeniji sportisti svih vremena Nina Lazić i Reebok Reebok X-Challenge yoga trening na krovu Beograda Biodanza Workshop 3 Trodnevni seminar BIODANZE u Beogradu teretana Kako je izgledala teretana 1892. godine · · · · ·