pagecover
PULS GRADA · moda

Ako je vaša najveća ambicija u životu da izgledate kao sirena, bićete na pola puta ako nosite ove hulahopke inspirisane podvodnim svetom talentovane dizajnerke Lirike Matoši.

Njene kreacije krasi prefinjeni dizajn pun sjajnih dragulja, ukrasnog cveća u bojama flore okeana i šljokica u obliku zvezda. Hulahopke i kratke čarape su uglavnom mrežaste, urađene u crnoj, beloj, tirkiznoj ili ljubičastoj boji.

Budući da se ukrasi stavljaju ručno, nijedna od hulahopki nije ista, što ih čini još primamljivijim. Nažalost, zbog te činjenice nisu baš ni jeftine. Relativno povoljnije od njih se mogu pronaći za 32 dolara, dok ćete za hulahopke najkompleksnijeg dizajna morate da izdvojite čak 400 dolara!

Lirika Matoši je stacionirana u Njujorku, odakle preko Etsy sajta prodaje svoje inspirativne kreacije. Ako želite da budete u toku sa njenim radom, možete je zapratiti na Instagramu OVDE.

Novi trend: Hulahopke inspirisane okeanomOtvori galeriju

Girls of Woodstock Moda devojaka sa Vudstoka Njujork proleće 2018. Njujorška nedelja mode: Opušteno proleće 2018. adidas adidas: Povratak modne linije koja je obeležila devedesete godine u Berlinu Converse ONE STAR SUEDE: Model sa usamljenom zvezdom · · ·