Novi trend grbavi nokti u obliku balona
U VAZDUHU · trend

Ne događa se često da vam trendovi oduzimaju dah, ili da vas ostave u šoku, ipak, to se nedavno sasvim sigurno dogodilo mnogima koji sa oduševljenjem posećuju salone za manikir.
Takozvani „grbavi“ ili „mehurići“ nokti postali su za kratko vreme veoma popularni, a pravo je čudo da tako nešto bilo koja žena na svetu želi da proba, pa čak i iz zabave!

Novi kozmetički trend nastaje raslojavanjem akrila na vrhu nokta i čini ih ili manje izduženim, a više obličastim, poput balona, ili više izduženim, sa izraženim volumenom na dole, nalik na grbu!
Ako sretnete nekog u gradu ko ima ovakve nokte, ne bi bilo loše podrobno se informisati o praktičnim pitanjima, poput čišćenja stana, otkopčavanja dugmadi ili bilo koje drugo, koje bi vas, eventualno, moglo zanimati.
Obzirom da nisu previše dugi, verovatno je mnogo lakše živeti sa ovakvim manikirom, nego što je to bio slučaj sa nekim ranijim trendovima, ali, ako vas baš i nije mnogo fascinirao ovaj grbavi manikir samo sačekajte da prođe.
Znate već kako se kaže – svako čudo za tri dana! U slučaju da ste spremni da na sebi isprobate novi trend, evo nekoliko internacionalnih ideja…

Grbavi nokti nova manikir senzacijaOtvori galeriju
4 Sloboda i kreativnost Sublimotion_jelo Hrana za sva čula Bronde Bronde – nova boja kose kojoj se svi dive Young female is writing notes and planning her schedule. Da li pišete dnevnik? · · ·