Coko krem-cover
PULS GRADA · gastro

Iz kompanije Imlek stigao je Moja Kravica čoko krem, najveća inovacija na regionalnom tržištu mlečne industrije! Ključni sastojak ovog neodoljivog namaza je mleko, zbog čega Moja Kravica čoko krem predstavlja značajan izvor kalcijuma.

Ono po čemu se ovaj proizvod posebno ističe svakako je odsustvo palminog ulja, koje je neizbežan sastojak većine čokoladnih kremova na tržištu. Na razvijenim tržištima sve manje su zastupljeni proizvodi koji nastaju industrijskim postupkom prerade masti i ulja biljnog porekla, jer se kao rezultat dobijaju neprirodna jedinjenja, koja ljudski organizam nema čime da rastvori i koja se teško izbacuju iz tela. Umesto toga, Moja Kravica čoko krem bogat je mlečnim mastima, koje sadrže esencijalne masne kiseline neophodne za normalan rad ljudskog organizma.


page-cover 5 proizvoda netipičnih ukusa koji se prodaju širom sveta cover www.timeout.com Da li biste probali avokado latte? onehand-625x352 Japanci su izmislili čips koji može da se „pije“ Selekcija sireva naslovna Udruženje sirara prvi put u Srbiji · ·