1000x500
PULS GRADA · gastro

Sajder Bandit je osvežavajuće gazirano alkoholno piće od jabuke. Umereno slatkasti ukus i prava mera gaziranosti čine Sajder Bandit izuzetno pitkim. Dobijen je na prirodnoj osnovi i zato je idealan za gustiranje u svakoj prilici.

Sajder Bandit je deo velike porodice sajdera koja uživa veliku popularnost na tržištima brojnih zemalja širom sveta, pod različitim imenima. U Srbiji, pronašao je svoje mesto pod ovim imenom, jer odražava nepokolebljivu želju da uvek probamo nešto drugačije, otkrijemo nove prostore, osmislimo zabavu tamo gde je naizgled neće biti i probudimo „bandite” u sebi.

Sajder Bandit namenjen je svima koji su mladi duhom, koji su željni avanture, provoda i koji su uvek spremni da se spontano okupe i dobro zabave. Bilo da je u pitanju kućno druženje, opuštanje kraj reke, uživanje u kafiću ili na žurci, Bandit je tu spreman da isprati svaku akciju.

Penušavo osveženje inspiriše da oslobodiš svoj duh.

Prirodan ukus jabuke budi tvoju pravu prirodu.

Sajder Bandit oslobađa sve tvoje instinkte.

Predaj se!

home-made-crna-gora Prva Home Made prodavnica u Crnoj Gori u kompleksu Porto Montenegro alcoholic-beverages-ale-assorted-1267700 Evo zašto je pivo zdravo BeFunky-collage Koje „zimske“ namirnice zameniti „letnjim“ tako da unos kalorija ostane isti? chocolate-delicious-dessert-2606030 Desert pre glavnog jela? Zašto da ne! · ·