NG
PULS GRADA · destinacija

Rim, Milano, Lisabon, Madrid, Pariz, Istanbul? Izbor je veliki, a doček 2019-e je blizu! Ukoliko volite da se jednom gradu posvetite maksimalno preporučujemo da odaberete neke od avio tura kao što su: Lisabon, Madrid, Rim, Pariz, Moskva ili Istanbul.

Za prave ljubitelje avanture i kružnih putovanja, organizovali smo ture kao iz bajke. Putovanja „Zemlje Beneluksa“, „Alzas i Švarcvald“, „Dvorci Bavarske“ su prava prilika da u 5,6,7 dana smestite hiljade utisaka. Svejedno je da li ćete se uputiti ka istoku ili zapadu – za dobar plan, svaki iskorišćeni trenutak i mnogo interesantnih priča o apsolutno svakom mestu koje obilazite zaduženi su nasmejani vodiči agencije Filip Travel.

Doživljaj o svemu što prođete za tako kratko vreme može biti potpun samo uz priče i anegdote koje na šarmantni način predstavljaju istinski ljubitelji putovanja koji čuvaju osmeh na licu putnika Filip Travela.


naslovna Ne biste žurili da odete sa ovih aerodroma prague-1168302_960_720 Prag u sedam sličica za svojeglave sombor (1) Preporuka za jesen: Obilazak Vojvodine naslovna Ovo možete videti samo u Japanu · ·