pagecover
PULS GRADA · shopping

Prodavnica Mascom je za vas pripremila pregršt iznenađenja i ovog meseca. Zanimljiva muzička izdanja i popularne knjige po akcijskim cenama čekaju na vas! Saznajte o čemu se tačno radi u tekstu koji sledi.

Muške priče

Ako je Duško Radović napisao Ženske razgovore, mi vam predstavljamo muške:

Mamurluk Duleta Nedeljkovića, Talog Željka Obrenovića, Tata Aleksandra Kothaja i Poezija Nenada Pantelića samo su neki od naslova u bogatoj aktuelnoj akcijskoj ponudi online prodavnice Mascom Store.

Izaberite svoje omiljene naslove po neverovatnim cenama!

Već od 199 dinara!

Uz popuste koji se kreću i do 70% i besplatnu dostavu, poručite na: www.mascom.rs

Rudolf i Lorejn u akciji!

Šarmantni Rudolf van Vin i neodoljiva Lorejn Paskal svakako spadaju među najomiljenije televizijske voditelje i kulinarske zvezde kod nas. Svoju popularnost su zaslužili maestralnim serijalima koji se emituju na kanalu 24Kitchen u kojima plene nepretencioznošću i prisnošću, ali i očiglednim vrhunskim kulinarskim i poslastičarskim veštinama.

Uz besplatnu dostavu i po akcijskim cenama, Rudolfove i Lorejnine kuvare možete da poručite na: www.mascom.rs

Stiže nam ROCKTOBER!

Slavimo ROCKTOBER i velikane rokenrola u izdanju Warnera. Lista bendova čiji albumi će se naći na specijalnim LP „Rocktober“ izdanjima je velika. Ovog oktobra nam stižu Alice Cooper, Nickelback, Jane’s Addiction, Dr. Feelgood, T.Rex i mnogi drugi. Potražite ih u Mascomu!

Akcija klasike i džeza

Ovog septembra i oktobra u toku je velika akcija klasične i džez muzike! Za ljubitelje klasičnih nota ove jeseni na popustu su neke od najpoznatijih simfonija i opera u izvođenju svetskih zvezda (izdvajamo samo neka od imena… Riccardo Muti, Yehudin Meduhin, Zubin Mehta i Maria Callas) kao i dela srpskih velikana poput Vasilija Mokranjca, Josipa Slavenskog i Isidore Žebeljan.

Kada je u pitanju džez, izdvojili smo fantastične naslove legendarnih džez muzičara kao što su: Miles Davis, John Coltrane, Aretha Franklin, Charles Mingus, Nina Simone, Stan Getz i Jaco Pastorius. Uz besplatnu dostavu i po akcijskim cenama, naslove džeza i klasike možete da poručite na: www.mascom.rs


FSL1511973 Satovi i nakit u bojama jeseni adidas-muenchen-made-in-germany-by9805-mood-1_cover adidas: I ljubitelji piva su dobili svoje patike Beosport rančevi BEOSPORT: Backpack Comeback Letnja sezona zatvorena belim patikama The Spot: Letnja sezona zatvorena belim patikama · · · · ·