89
U VAZDUHU · nagradne igre

Jedan od najpopularnijih svetskih brendova „NYX Professional Makeup“ u Srbiju donosi potpuno novo iskustvo kupovine otvaranjem svoje prve interaktivne prodavnice 9. decembra na Terazijama. Nova prodavnica biće centar okupljanja za sve sladokusce koji žele da uživaju u ekskluzivnoj ponudi profesionalne šminke, koja premašuje dve hiljade različitih proizvoda na jednom mestu.

Dostupna profesionalna šminka koja omogućava neograničenu kreativnost i ulepšavanje za sve. To je bio cilj osnivača ovog brenda, mlade korejsko-američke preduzetnice Toni Ko, kada je 1999. godine pokrenula NYX Professional Makeup u centru Los Anđelesa, sa linijom olovaka za oči i usta svetlih duginih boja.

NYX Professional Makeup je pomogao rastu zajednice profesionalnih šminkera kroz sajmove i škole šminkanja, omogućavajući makeup umetnicima širom sveta da popune svoje komplete obiljem pristupačnih, ali visokokvalitetnih proizvoda. U ponudi će se naći više od 2000 artikala, omogućavajući svakoj osobi da odabere bilo koju boju, u bilo kojoj kategoriji i bilo koje teksture na jednom mestu.

Povodom otvaranja svoje prve ekskluzivne prodavnice NYX Professional Makeup, prvih 1000 kupaca dobiće na poklon Mage Shine Lip Gloss, a za 500 najbržih i Lippie neseser bez obzira na vrednost kupovine. Povedite i svoje kućne ljubimce, jer je prodavnica pet friendly i dođite u subotu 9. decembra, Terazije 12, tačno u podne da se družimo.

beardaments2-840-1024x1024-1510756017cover Beardaments: Ukrasi za bradu za prazničnu sezonu cover Životni vek u 100 sekundi: Video pokazuje kako se naša koža menja tokom godina Koozmetik Hohohoo: Koozmetik novogodišnji poklon pagecover Šminkerka je transformisala svoje delove tela u brzu hranu · · · ·